Piping System Calculations

Verander de berekeningsmethode van het leidingsysteem of een HVAC systeem door de onderstaande stappen te volgen:

1. Klik op het leidingsysteem/HVAC systeem.
  2. Controleer in de eigenschappen de naam van het systeem.
  3. Ga in de projectbrowser naar de familiesectie en open de sectie voor leidingsystemen.
  4. Selecteer het leidingsysteem dat je eerder hebt gecontroleerd.
  5. Klik met de rechtermuisknop en selecteer "type eigenschappen".
  6. In de type eigenschappen, verander de berekeningen naar prestatie.

source: https://www.autodesk.com/support/technical/article/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Slow-performance-when-working-on-large-MEP-projects-in-Revit.html