Function

Assembly code, IsExternal en Function waardes moeten overeenkomen dus elkaar niet tegenspreken.

Assembly Codes

en bijbehorende function waarden. Interior NL/sfb 21. wanden Exterior NL/sfb 22. wanden Foundation NL/sfb 16.2 wanden Retaining NL/sfb 16.2 wanden Soffit --- Coreshaft NL/sfb 28.2* wanden

Function is null => IsExternal -> true

Deze test moet elementen vinden die een assembly code hebben: * 21.1[01234] * 21.2[01235] maar geen 'Function' parameter hebben. De shared parameter :IsExternal Guid: 576da907-5f75-40ce-a0c1-572ca690fc1b Wordt verwacht op de Type Properties aanwezig te zijn.

Function is null => IsExternal -> false

Deze test moet elementen vinden die een assembly code hebben: * 22.1[123] * 22.21 * 28.2[01] maar geen 'Function' parameter hebben. De shared parameter :IsExternal Guid: 576da907-5f75-40ce-a0c1-572ca690fc1b Wordt verwacht op de Type properties aanwezig te zijn.

Function moet 'CoreShaft' zijn

voor elementen met assembly code: * 28.21 behalve als deze geen 'Function' parameter hebben.

Function moet 'Exterior' zijn

voor elementen met assembly code: * 21.1[1234] * 21.2[1235] behalve als deze geen 'Function' parameter hebben.

Function moet 'Foundation' zijn

voor elementen met assembly code: * 16.23 behalve als deze geen 'Function' parameter hebben.

Function moet 'Interior' zijn

voor elementen met assembly code: * 22.1[1234] * 22.2[123] behalve als deze geen 'Function' parameter hebben.

Function moet 'Retaining' zijn

voor elementen met assembly code: * 16.2[0125] behalve als deze geen 'Function' parameter hebben.